August 2019

Stort tillykke til Ulrik Groth Spangberg fra 2q, som er valgt til månedens elev i august 2019.

Ulrik er blandt andet valgt til månedens elev, fordi han er enormt god til at se de positive sider i alle mennesker omkring ham - og han er god til at lade dem vide det!

Stort tillykke til månedens elev!

Læs resten af artiklen her

Maj 2019

Stort tillykke til Kathrine Øster, 2b som er valgt til månedens elev i maj 2019.

Kathrine er valgt som humørambassadør her på skolen, fordi hun altid spreder smil og rigtig god karma.

Stort tillykke til denne måneds elev og humørambassadør!

 

Læs resten af artiklen her

 

 

Marts 2019

Stort tillykke til Lise Thobo Barslev og Janice Hartanto fra 3b, som er valgt til månedens elever i marts 2019.

I marts måned har vi valgt at kåre to månedens elever, da de begge fortjener den ærefulde titel og der er meget få dage til, at 3g'erne og 2hf'erne går på læseferie. 

Stort tillykke til de to drivkræfter!

Læs resten af artiklen her

Februar 2019

Stort tillykke til Emma Poort Nielsen fra 3y, som er valgt til månedens elev i februar 2019.

Denne måneds elev blev blandt andet valgt på baggrund af sine menneskelige egenskaber.

At gå på Viby Gymnasium handler i den grad om åbenhed og accept uanset, hvem man er og hvor man kommer fra. Det lever månedens elev Emma Poort Nielsen fra 3y i den grad op til.

Læs resten af artiklen her

Januar 2019

Stort tillykke til Gustav Bjerrum Myrfeld fra 2c, som er valgt til månedens elev i januar 2019.

Gustav er en af de mest engagerede elever på Viby Gymnasium - han tager nemlig del i både musicalen, VibyViral og elevrådet. Gustav er med til at gøre en kæmpe indsats for, at alle elever skal have det godt med hinanden.

Gustav er ét af eksemplerne på det talent og engagement, vi har her på Viby Gymnasium - stærkt arbejde og tillykke til Gustav!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

December 2018

Stort tillykke til Morten Hytting Magnussen fra 1q, som er valgt til månedens elev i december 2018.

Morten sætter baren højt for det faglige niveau, så det er nemmere at gå under end at hoppe over den. Han går forrest i gruppearbejde såvel som i timerne og derudover er Morten altid den første, som melder sig til at hjælpe, hvis andre har problemer. Han er utrolig velforberedt til timerne og deltager altid meget aktivt. Månedens elev i december er en HF'er, som løfter niveauet i hele sin klasse!

Læs hele artiklen om månedens elev her

November 2018

Stort tillykke til Jeppe Toft fra 2u, som er valgt til månedens elev i november 2018.

Han er en glad og engageret person, der altid spreder god stemning på skolens gange. Han viste med stor glæde skolen frem for kommende elever og forældre ved dette års Åbent Hus arrangement i januar. Jeppe finder også tid til at arbejde med skolens brobyggere, så han giver på flere måder kommende elever et indblik i, hvor fedt det er at gå på Viby Gymnasium.

Viby Gymnasium takker Jeppe Toft for hans smittende gode humør og energi. Vi takker ham også for hans store engagement ved skolens arrangementer og ser frem til at opleve, hvilke spændende tiltag han vil deltage i i det kommende år.

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Oktober 2018

Stort tillykke til Emilie Meyer Axelsen fra 3a, som er valgt til månedens elev i oktober 2018.

Hun er en af de bærende kræfter i Viby Viral, som er en elevstyret gruppe, der sørger for skolens eksterne kommunikation og deler historier fra hverdagen på Viby Gymnasium.

Senest toppede hun dog sit virale arbejde ved at være med til en af skolens mest rørende fortællinger. Sammen med sin klasse var hun med til at samle 34.600 kroner ind i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen på TV2.

Læs hele artiklen om månedens elev her.

September 2018

Stort tillykke til Michela Gyldendahl Christensen fra 2d, som er valgt til månedens elev i september 2018.

Michela spillede hovedrollen i sidste års musical og hun gjorde det helt fænomenalt. Hun ydede en kæmpe indsats for musicalen og fortjener stor anerkendelse for sit engagement og store skuespillertalent. 

 

Michela er yderst aktiv i skolens musikmiljø og hun er ikke bange for at vise, hvad hun kan. Michela kom eksempelvis på 2. pladsen til sidste års MGP.

 

Læs hele artiklen om månedens elev her.

August 2018

Stort tillykke til Kevin Simonsen fra 3y, som er valgt til månedens elev i august 2018. Kevin har gennem de sidste 2 år på skolen imponeret med sit store engagement, især når det gælder det musikalske miljø på skolen.

Vi takker Kevin for alt, hvad han har gjort for det musikalske liv på Viby Gymnasium og håber, at han fortsat vil nyde at dele sine talenter med os!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

April 2018

Stort tillykke til Victor Iversen fra 1d, som er valgt til månedens elev i april 2018. Victor har hele året imponeret med sit store engagement, frivillige initiativer og bidrag til skolens fællesskab. 

Viby Gymnasium takker Victor for sit evige smil samt faglige og sociale engagement på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Februar 2018

Stort tillykke til Magnus Gravrok, 3c, som er valgt som månedens elev for sin store aktive indsats på Viby Gymnasium. Viby Gymnasium vil gerne hylde Magnus for hans store engagement i bl.a. elevrådet og lovudvalget. Magnus er ydermere formand for afgangsklassernes hueudvalg samt vært ved morgensamlingerne. Vi vil gerne takke Magnus for hans indsats på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Januar 2018

Stort tillykke til Tobias Guldbrandsen Andersen, 3v, som er valgt som månedens elev for sit store engagement i hele fire musicals på Viby Gymnasium. Tobias brænder igennem på de ”skrå brædder” og engagerer sig aktivt i skolens fællesskab. Det har vi respekt for på Viby Gymnasium!  

Læs hele artiklen om månedens elev her.

December 2017

Stort tillykke til Martin Hermansen fra 2a, som hermed kåres som månedens elev på Viby Gymnasium. Martin får tildelt prisen for sin imponerende indsats som skolens ”kreative tekniker”. Han bruger sit talent for at skabe visuelle filmiske udtryk i Viby Viral og sit tekniske flair som en del af gymnasiets teknikerhold. Stor tak til Martin!

Læs hele artiklen om månedens elev her.