Juni 2020

Stort tillykke til Rasmus, 3u som er valgt til månedens elev i juni 2020

Rasmus har igennem sin tid på Viby været med til at skabe bedre rammer for fælleskabet, og er derved blevet et kendt ansigt.

Rasmus skal også huskes for sin rolle i musicalen, hvor han, selvom hovedrollen måske ikke lige lå i hans comfort-zone, alligevel brød med sine grænser og var med til at give et brag af en forestilling.  Desuden er han også en rigtig god ven og klassekammerat.

Derfor er Rasmus månedens elev. En elev som har gjort en masse for skolens sociale miljø igennem Vibys Projektmagere, musical og ved at være en god kammerat.

Læs resten af artiklen her

April 2020

Stort tillykke til Sarah Mogensen, 3u som er valgt til månedens elev i april 2020

Selvom Covid19 pandemien har forandret vores hverdag for en stund, skal det ikke afholde os fra at kåre månedens elev i april 2020. Sarah Mogensen fra 3u har lige siden starten i 1g været en enormt synlig elev på Viby Gymnasium. Hun er tilmed den første elev, der både er blevet nomineret af en lærer og en elev.

Læs resten af artiklen her

Februar 2020

Stort tillykke til Nikolaj Kirk Larsen 1r som er valgt til månedens elev i februar 2020

Endnu en HF’er er månedens elev. Månedens elev i februar er Nikolaj Kirk Larsen fra 1HF. Han har involveret sig ekstremt meget i skolens liv, hvor han blandt andet har spillet rektor i årets elevstyrede musical, deltaget i flere af filmene om skolens liv og deltaget aktivt i adskillelige udvalg.

Læs resten af artiklen her

Januar 2020

Stort tillykke til Rasmus Zachariassen Veng 3y, som er valgt til Månedens elev i januar 2020. 

Endelig blev Rasmus månedens elev
Kun få måneder inde i sin tid på gymnasiet gjorde Rasmus Zachariassen Veng opmærksom på, at han burde være månedens elev. Han er den eneste elev på Viby Gymnasium, som har nomineret sig selv til månedens elev – flere gange tilmed. Men sådan fungerer det desværre ikke. Man skal over en længere periode stikke ud blandt mængden ved at yde noget ekstra enten for skolen eller sine kammerater.

Læs resten af artiklen her

December 2019

Stort tillykke til Caroline Frandsen fra 3d, som er valgt til månedens elev i december 2019.

I nomineringen står der: ’Hun er engageret i mange af skolens råd som VIP (Viby Projektmagere), elevrådet, miljørådet og ikke mindst Impuls (skolens festudvalg), som hun tilmed er formand for. Hun står bag alle skolens fester og har utallige møder med rektor og administrationen. Derudover arbejder hun altid på at få de bedste aftaler til skolens elever, når de fester videre i byen.

Læs resten af artiklen her

November 2019

Stort tillykke til Emil Stork Olesen fra 2d, som er valgt til månedens elev i november 2019.

Normalt er det elever, der går på skolen, som nominerer månedens elev, men denne gang er det en tidligere elev. Emma Stork Olesen er tidligere elev på Viby Gymnasium og storesøster til Emil.

Hun fremhæver Emils store engagement som kapelmester i årets netop overståede musical.

Læs resten af artiklen her

Oktober 2019

Stort tillykke til Mads Christensen fra 2d, som er valgt til månedens elev i oktober 2019.

Mads er meget engageret i alt, hvad der har med musik og lyd at gøre på gymnasiet.

Udover sit store engagement i musikmiljøet på skolen er Mads altid smilende og en behagelig person at være omkring.

Læs resten af artiklen her

September 2019

Stort tillykke til Delsa Kamali-Dehghan og Emma MacLean Sinclair fra 3y, som er valgt til månedens elever i september 2019.

De er netop valgt som formand og næstformand i elevrådet og gennemførte, som deres første indsats en vedtægtsændring, så det fra i år hedder ’forperson’ og ’næstforperson’ i elevrådet.

Der er behov for elever, der tør sige deres mening på ungdomsuddannelserne og det tør månedens elever fra Viby Gymnasium!

Læs resten af artiklen her

August 2019

Stort tillykke til Ulrik Groth Spangberg fra 2q, som er valgt til månedens elev i august 2019.

Ulrik er blandt andet valgt til månedens elev, fordi han er enormt god til at se de positive sider i alle mennesker omkring ham - og han er god til at lade dem vide det!

Stort tillykke til månedens elev!

Læs resten af artiklen her

Maj 2019

Stort tillykke til Kathrine Øster, 2b som er valgt til månedens elev i maj 2019.

Kathrine er valgt som humørambassadør her på skolen, fordi hun altid spreder smil og rigtig god karma.

Stort tillykke til denne måneds elev og humørambassadør!

 

Læs resten af artiklen her

 

 

Marts 2019

Stort tillykke til Lise Thobo Barslev og Janice Hartanto fra 3b, som er valgt til månedens elever i marts 2019.

I marts måned har vi valgt at kåre to månedens elever, da de begge fortjener den ærefulde titel og der er meget få dage til, at 3g'erne og 2hf'erne går på læseferie. 

Stort tillykke til de to drivkræfter!

Læs resten af artiklen her

Februar 2019

Stort tillykke til Emma Poort Nielsen fra 3y, som er valgt til månedens elev i februar 2019.

Denne måneds elev blev blandt andet valgt på baggrund af sine menneskelige egenskaber.

At gå på Viby Gymnasium handler i den grad om åbenhed og accept uanset, hvem man er og hvor man kommer fra. Det lever månedens elev Emma Poort Nielsen fra 3y i den grad op til.

Læs resten af artiklen her

Januar 2019

Stort tillykke til Gustav Bjerrum Myrfeld fra 2c, som er valgt til månedens elev i januar 2019.

Gustav er en af de mest engagerede elever på Viby Gymnasium - han tager nemlig del i både musicalen, VibyViral og elevrådet. Gustav er med til at gøre en kæmpe indsats for, at alle elever skal have det godt med hinanden.

Gustav er ét af eksemplerne på det talent og engagement, vi har her på Viby Gymnasium - stærkt arbejde og tillykke til Gustav!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

December 2018

Stort tillykke til Morten Hytting Magnussen fra 1q, som er valgt til månedens elev i december 2018.

Morten sætter baren højt for det faglige niveau, så det er nemmere at gå under end at hoppe over den. Han går forrest i gruppearbejde såvel som i timerne og derudover er Morten altid den første, som melder sig til at hjælpe, hvis andre har problemer. Han er utrolig velforberedt til timerne og deltager altid meget aktivt. Månedens elev i december er en HF'er, som løfter niveauet i hele sin klasse!

Læs hele artiklen om månedens elev her

November 2018

Stort tillykke til Jeppe Toft fra 2u, som er valgt til månedens elev i november 2018.

Han er en glad og engageret person, der altid spreder god stemning på skolens gange. Han viste med stor glæde skolen frem for kommende elever og forældre ved dette års Åbent Hus arrangement i januar. Jeppe finder også tid til at arbejde med skolens brobyggere, så han giver på flere måder kommende elever et indblik i, hvor fedt det er at gå på Viby Gymnasium.

Viby Gymnasium takker Jeppe Toft for hans smittende gode humør og energi. Vi takker ham også for hans store engagement ved skolens arrangementer og ser frem til at opleve, hvilke spændende tiltag han vil deltage i i det kommende år.

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Oktober 2018

Stort tillykke til Emilie Meyer Axelsen fra 3a, som er valgt til månedens elev i oktober 2018.

Hun er en af de bærende kræfter i Viby Viral, som er en elevstyret gruppe, der sørger for skolens eksterne kommunikation og deler historier fra hverdagen på Viby Gymnasium.

Senest toppede hun dog sit virale arbejde ved at være med til en af skolens mest rørende fortællinger. Sammen med sin klasse var hun med til at samle 34.600 kroner ind i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen på TV2.

Læs hele artiklen om månedens elev her.

September 2018

Stort tillykke til Michela Gyldendahl Christensen fra 2d, som er valgt til månedens elev i september 2018.

Michela spillede hovedrollen i sidste års musical og hun gjorde det helt fænomenalt. Hun ydede en kæmpe indsats for musicalen og fortjener stor anerkendelse for sit engagement og store skuespillertalent. 

 

Michela er yderst aktiv i skolens musikmiljø og hun er ikke bange for at vise, hvad hun kan. Michela kom eksempelvis på 2. pladsen til sidste års MGP.

 

Læs hele artiklen om månedens elev her.

August 2018

Stort tillykke til Kevin Simonsen fra 3y, som er valgt til månedens elev i august 2018. Kevin har gennem de sidste 2 år på skolen imponeret med sit store engagement, især når det gælder det musikalske miljø på skolen.

Vi takker Kevin for alt, hvad han har gjort for det musikalske liv på Viby Gymnasium og håber, at han fortsat vil nyde at dele sine talenter med os!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

April 2018

Stort tillykke til Victor Iversen fra 1d, som er valgt til månedens elev i april 2018. Victor har hele året imponeret med sit store engagement, frivillige initiativer og bidrag til skolens fællesskab. 

Viby Gymnasium takker Victor for sit evige smil samt faglige og sociale engagement på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Februar 2018

Stort tillykke til Magnus Gravrok, 3c, som er valgt som månedens elev for sin store aktive indsats på Viby Gymnasium. Viby Gymnasium vil gerne hylde Magnus for hans store engagement i bl.a. elevrådet og lovudvalget. Magnus er ydermere formand for afgangsklassernes hueudvalg samt vært ved morgensamlingerne. Vi vil gerne takke Magnus for hans indsats på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Januar 2018

Stort tillykke til Tobias Guldbrandsen Andersen, 3v, som er valgt som månedens elev for sit store engagement i hele fire musicals på Viby Gymnasium. Tobias brænder igennem på de ”skrå brædder” og engagerer sig aktivt i skolens fællesskab. Det har vi respekt for på Viby Gymnasium!  

Læs hele artiklen om månedens elev her.

December 2017

Stort tillykke til Martin Hermansen fra 2a, som hermed kåres som månedens elev på Viby Gymnasium. Martin får tildelt prisen for sin imponerende indsats som skolens ”kreative tekniker”. Han bruger sit talent for at skabe visuelle filmiske udtryk i Viby Viral og sit tekniske flair som en del af gymnasiets teknikerhold. Stor tak til Martin!

Læs hele artiklen om månedens elev her.