Oktober 2018

Stort tillykke til Emilie Meyer Axelsen fra 3a, som er valgt til månedens elev i oktober 2018.

Hun er en af de bærende kræfter i Viby Viral, som er en elevstyret gruppe, der sørger for skolens eksterne kommunikation og deler historier fra hverdagen på Viby Gymnasium.

Senest toppede hun dog sit virale arbejde ved at være med til en af skolens mest rørende fortællinger. Sammen med sin klasse var hun med til at samle 34.600 kroner ind i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen på TV2.

Læs hele artiklen om månedens elev her.

September 2018

Stort tillykke til Michela Gyldendahl Christensen fra 2d, som er valgt til månedens elev i september 2018.

Michela spillede hovedrollen i sidste års musical og hun gjorde det helt fænomenalt. Hun ydede en kæmpe indsats for musicalen og fortjener stor anerkendelse for sit engagement og store skuespillertalent. 

 

Michela er yderst aktiv i skolens musikmiljø og hun er ikke bange for at vise, hvad hun kan. Michela kom eksempelvis på 2. pladsen til sidste års MGP.

 

Læs hele artiklen om månedens elev her.

August 2018

Stort tillykke til Kevin Simonsen fra 3y, som er valgt til månedens elev i august 2018. Kevin har gennem de sidste 2 år på skolen imponeret med sit store engagement, især når det gælder det musikalske miljø på skolen.

Vi takker Kevin for alt, hvad han har gjort for det musikalske liv på Viby Gymnasium og håber, at han fortsat vil nyde at dele sine talenter med os!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

April 2018

Stort tillykke til Victor Iversen fra 1d, som er valgt til månedens elev i april 2018. Victor har hele året imponeret med sit store engagement, frivillige initiativer og bidrag til skolens fællesskab. 

Viby Gymnasium takker Victor for sit evige smil samt faglige og sociale engagement på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Februar 2018

Stort tillykke til Magnus Gravrok, 3c, som er valgt som månedens elev for sin store aktive indsats på Viby Gymnasium. Viby Gymnasium vil gerne hylde Magnus for hans store engagement i bl.a. elevrådet og lovudvalget. Magnus er ydermere formand for afgangsklassernes hueudvalg samt vært ved morgensamlingerne. Vi vil gerne takke Magnus for hans indsats på Viby Gymnasium!

Læs hele artiklen om månedens elev her.

Januar 2018

Stort tillykke til Tobias Guldbrandsen Andersen, 3v, som er valgt som månedens elev for sit store engagement i hele fire musicals på Viby Gymnasium. Tobias brænder igennem på de ”skrå brædder” og engagerer sig aktivt i skolens fællesskab. Det har vi respekt for på Viby Gymnasium!  

Læs hele artiklen om månedens elev her.

December 2017

Stort tillykke til Martin Hermansen fra 2a, som hermed kåres som månedens elev på Viby Gymnasium. Martin får tildelt prisen for sin imponerende indsats som skolens ”kreative tekniker”. Han bruger sit talent for at skabe visuelle filmiske udtryk i Viby Viral og sit tekniske flair som en del af gymnasiets teknikerhold. Stor tak til Martin!

Læs hele artiklen om månedens elev her.