Engageret initiativtager

Stort tillykke til Victor Iversen fra 1d, som er valgt til månedens elev i april 2018. Victor har hele året imponeret med sit store engagement, frivillige initiativer og bidrag til skolens fællesskab. 

Victor har blandt andet været vært til årets MGP og deltaget i underholdningen ved morgensamlingerne adskillige gange. 

”Jeg finder dette meget modigt, da jeg selv kan huske hvor genert man var i 1g” lyder det blandt andet i nomineringen af eleven.  

Victor har gang på gang bidraget til at få smil frem hos både elever og lærere. Her tænker vi blandt andet, som tidligere nævnt, på hans eminente underholdning til flere af skolens morgensamlinger. Han formår at deltage i og bidrage til mange af skolens sociale arrangementer og er samtidig anset som en engageret elev, der formår at opretholde den faglige seriøsitet. 

”Kort sagt, er han en guttermand - og jeg ser frem til at se, hvordan han kommer til at bidrage til skolen de næste 2 år, han går her” – fortsættes der i begrundelsen for nomineringen. 

Vi takker Victor for sit evige smil samt faglige og sociale engagement på Viby Gymnasium!

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgagkviby@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere