En god kammerat med flabet humor

Stort tillykke til Rasmus, 3u som er valgt til månedens elev i juni 2020

Rasmus Beck fra 3.u er skoleårets sidste månedens elev.
Rasmus har igennem sin tid på Viby været med til at skabe bedre rammer for fælleskabet, og er derved blevet et kendt ansigt. Igennem sin indsats med Vibys Projektmagere, har han været med til at arrangere en helt masse ting. Vi kan specielt takke ham for de øgede muligheder i pausen, som kælderens aktiviteter, pause-idræt, fodboldhygge og bordfodboldsturnering.

Rasmus skal også huskes for sin rolle i musicalen, hvor han, selvom hovedrollen måske ikke lige lå i hans comfort-zone, alligevel brød med sine grænser og var med til at give et brag af en forestilling.  Desuden er han også en rigtig god ven og klassekammerat. Vi har været meget glade for Rasmus igennem gymnasietiden. Han tænker på andre og er god til at give et smil på læben med sin flabede humor - som han nok selv synes, er den sjoveste i hele verden. 

Derfor er Rasmus månedens elev. En elev som har gjort en masse for skolens sociale miljø igennem Vibys Projektmagere, musical og ved at være en god kammerat.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgviral@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere