Synlighed og engagement

Stort tillykke til Sarah Mogensen, 3u som er valgt til månedens elev i april 2020

Selvom Covid19 pandemien har forandret vores hverdag for en stund, skal det ikke afholde os fra at kåre månedens elev i april 2020. Sarah Mogensen fra 3u har lige siden starten i 1g været en enormt synlig elev på Viby Gymnasium. Hun er tilmed den første elev, der både er blevet nomineret af en lærer og en elev.

Hun deltager i alt, hvad hun kan komme i nærheden af og der findes næsten ikke et udvalg eller en skolebegivenhed, som hun ikke har været involveret i. Her vil vi fremhæve VIP-udvalget, hvor Sarah sammen med en gruppe elever og enkelte lærere er med til at skabe en masse aktiviteter på Viby Gymnasium – også efter skoletid. Sleepovers, Tour de klasselokale, pauseidræt, brætspilscaféer mm. er blot nogle af de mange tiltag, som Sarah har været involveret i.

Desværre kan vi ikke sidde i samlingssalen og hylde Sarah til morgensamling, ligesom hun heller ikke kan få sit velfortjente diplom endnu. Så lad os i stedet alle give et like på Facebooksiden og en lille virtuel klapsalve fra vores hjemmearbejdspladser. Det fortjener hun!


Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgviral@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere