Engageret skuespillertalent

Stort tillykke til Michela Gyldendahl Christensen fra 2d, som er valgt til månedens elev i september 2018.

 

Michela spillede hovedrollen i sidste års musical og hun gjorde det helt fænomenalt. Hun ydede en kæmpe indsats for musicalen og fortjener stor anerkendelse for sit engagement og store skuespillertalent. 

 

Michela er yderst aktiv i skolens musikmiljø og hun er ikke bange for at vise, hvad hun kan. Michela kom eksempelvis på 2. pladsen til sidste års MGP.

 

I år står hun også for at arrangere og promovere den årlige skitur, hvilket hun også gør med stor energi, at det kan mærkes på hele skolen. Michela er med i det nye udvalg “Vibys Projektmagere”, hvor hun gør en enorm indsats for at få nye arrangementer på benene, blandt andet i forbindelse med rygestop. På den måde er hun også med til at skabe nye spændende traditioner på gymnasiet. 

 

Michela er sågar også elevrådsrepræsentant for sin klasse i år. Vi takker derfor Michela, ikke blot for at dele sine kreative evner med skolen, men også for sit engagement i forbindelse med flere nye spændende tiltag og kommende projekter.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgagkviby@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Michela månedens elev.JPG
Michela forgrund musical
Michela og Tobias siddende
Michela og Tobias på skærm

Tidligere "Månedens elev"

læs mere