Aktiv og underholdende

Månedens elev i januar er den aktive og underholdende Rasmus Zachariassen Veng 3y

Endelig blev Rasmus månedens elev
Kun få måneder inde i sin tid på gymnasiet gjorde Rasmus Zachariassen Veng opmærksom på, at han burde være månedens elev. Han er den eneste elev på Viby Gymnasium, som har nomineret sig selv til månedens elev – flere gange tilmed. Men sådan fungerer det desværre ikke. Man skal over en længere periode stikke ud blandt mængden ved at yde noget ekstra enten for skolen eller sine kammerater. Nu her i midten af 3.g må man sige, at det har Rasmus gjort. Siden 1.g har han været tutor, morgensamlingsvært, Sigurd Film festival-vært, hjulpet til ved Åbent Hus flere år i træk, og nu er han tilmed blevet nomineret – af en anden end sig selv.

Derudover har han altid smil på læben, og når han gør opmærksom på sig selv ved at fortælle om sine mange styrker og meget få svagheder, har vi på gymnasiet fundet ud af, at han gør det med en stor selvironi. På den måde er han altid underholdende at være omkring.

Stort tillykke til denne måneds elev.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgviral@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere