Vellidt og aktiv elev

Stort tillykke til Morten Hytting Magnussen fra 1q, som er valgt til månedens elev i december 2018.

Morten sætter baren højt for det faglige niveau, så det er nemmere at gå under den end at hoppe over den. Han går forrest i gruppearbejde såvel som i timerne og derudover er Morten altid den første, som melder sig til at hjælpe, hvis andre har problemer. Han er utrolig velforberedt til timerne og deltager altid meget aktivt. Månedens elev i december er en HF’er som løfter niveauet i hele sin klasse!

Det er ikke kun i skolen, at Morten er et et stort aktiv for klassen - han er også social anlagt og typen, der kan snakke med alle. Morten er blandt andet blevet månedens elev, fordi han altid er en rigtig guttermand og vellidt af alle sine lærere og klassekammerater. Han er en hyggelig fætter med en lun humor, så hvis man ikke kender Morten endnu, så har man noget at glæde sig til. Så alt i alt er Morten en rigtig kammerat, der altid vil hjælpe og gå forrest, når det gælder.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgagkviby@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere