Engageret og positiv drivkraft

Stort tillykke til Jeppe Toft fra 2u, som er valgt til månedens elev i november 2018.

Jeppe spillede med i sidste års musical, hvor han på øvedagene altid mødte op med et kæmpe smil på læben og skabte en hyggelig stemning. Derudover er Jeppe formand for skolens løbeklub og det fremgår tydeligt, at han brænder for udvalget.

Han er en glad og engageret person, der altid spreder god stemning på skolens gange. Han viste med stor glæde skolen frem for kommende elever og forældre ved dette års Åbent Hus arrangement i januar. Jeppe finder også tid til at arbejde med skolens brobyggere, så han giver på flere måder kommende elever et indblik i, hvor fedt det er at gå på Viby Gymnasium.

Månedens elev er også at finde i en af skolens “Min første dag på gym”-videoer på skolens Facebook side, hvor han deler sine oplevelser som ny elev på skolen. 

Viby Gymnasium takker Jeppe Toft for hans smittende gode humør og energi. Vi takker ham også for hans store engagement ved skolens arrangementer og ser frem til at opleve, hvilke spændende tiltag han vil deltage i i det kommende år.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgagkviby@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere