Allestedsnærværende og engageret

Månedens elev er i december allestedsnærværende Caroline Frandsen fra 3.d

I nomineringen står der: ’Hun er engageret i mange af skolens råd som VIP (Viby Projektmagere), elevrådet, miljørådet og ikke mindst Impuls (skolens festudvalg), som hun tilmed er formand for. Hun står bag alle skolens fester og har utallige møder med rektor og administrationen. Derudover arbejder hun altid på at få de bedste aftaler til skolens elever, når de fester videre i byen. Her på det sidste har hun også været instruktør på årets musical ’Festløs’, hvor hun brugte adskillige timer på at instruere, skrive mails, lave aftaler, bage kage og tage beslutninger. Hun brænder for de ting, hun involverer sig i og det sociale liv på skolen. Derudover er hun tilmed en rigtig dygtig elev. Jeg kan blive ved med at fortælle om, hvordan hun påvirker skolen til den gode side, men jeg tror, I har forstået det.’

Sådan lyder det fra den elev, som nominerede Caroline Frandsen – og ja vi har forstået det. Stort tillykke til denne måneds elev.

Du kan nominere næste måneds elev ved at sende en mail til vgviral@vibygym.dk eller lægge dit forslag i postkassen i vandrehallen. Husk navn, klasse og begrundelse.

Tidligere "Månedens elev"

læs mere