VUF i hallen

VUF - idræt for sjov

VUF

Hver tirsdag har elever på Viby Gymnasium mulighed for at brænde noget ekstra krudt af til VUF. Der dyrkes alle former for sportsgrene, alt fra volleyball og floorball til Ultimate.

Omkring 10-14 elever benytter VUF tilbuddet hver tirsdag til at samles og hygge sig med noget idræt. Tilbuddet er en succes og er nu udvidet til en ekstra gang hver torsdag i ulige uger. Tovholderen, Zobayr Nader, er begejstret for tilbuddet og opfordrer flere elever til at tilslutte sig:

 ”Jamen jeg har været meget imponeret over eleverne og deres engagement især med tanke på, at det ligger udenfor skoletiden, hvor mange har arbejde eller lign. Så er det fedt med elever, som kan prioritere at mødes og hygge
med noget idræt. Jeg tror også, det giver sammenhold mellem elever - især på tværs af årgangene, så jeg håber flere joiner os!”

Nogle af de elever som benytter sig af tilbuddet er Vi Hoai Vu og Therese Ottow 3.y, som varmt kan anbefale VUF til andre studerende:

 ”Jeg kommer til VUF, fordi jeg synes, det er fedt at dyrke sport sammen med andre, og fordi det er sjovt at lave noget idræt, som jeg ikke plejer at lave eller gå til, og jeg vil anbefale det, fordi det er super hyggeligt, og man lærer en masse nye mennesker fra skolen at kende. Så hvis du bare er lidt interesseret i at prøve noget lidt anderledes og sjovt idræt, så er VUF helt sikkert noget for dig”

Næste omgang VUF er tirsdag i næste uge nede i hallen. God fornøjelse!